Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagens dikt


Kostråd

Kostråden är nu så många
att dom är omöjliga att fånga

Ät inte bara rätt
utan även på rätt sätt

Äta på morgonen är bra
det är vad forskarna sa

Vad skall man lita på
än är det si än är det så

Vad som anses rätt i dag
är i morgon ett annat slag

Vad skall vi göra
åt denna röra

Ät som vanligt ditt dagliga bröd
en dag kommer du ändå vara död




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-20 08:19



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Äta när magen är sugen
måste vara det bästa
2018-09-20

    ej medlem längre
Bättre fånga upp en tråd på Kos
2018-09-20

    ej medlem längre
En dikt om dagen
är bra för magen
byråkratiska lagar
är svårsmält för magar
2018-09-20

  Öknens Ros VIP
Ja, råden är många, de flesta mer eller mindre lyckade.
2018-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP