Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galenskap

Bara tomma meningar
Lär mig att låta bli
Pratat för lite vett
För mycket vett och du blir galen
Jag kan leva med galenskap
Kan fortfarande höra dig
Tiden vi delade
Du sa jag var vacker
Det är galenskap




Övriga genrer av Millie Stridsberg
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-20 12:52



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
...no,no - its LOVE
2023-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Millie Stridsberg