Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om självskadebeteende


Kom Bara Ihåg Att Glömma

Jag sluter mina ögon andas ännu mer än då
Nästan aldrig i min tanke men nästan alltid där ändå
Kom ihåg mig, mitt skratt, mina tankar mina drömmar
Men glöm det jag gömmer, mina sorger var det ömmar
Tänker inte mer det fick mig fram till fel beslut
Tystare än jag trodde men det verkar bättre nu
Det var sår och det var tårar
”Snälla sluta nu det spårar”
Tänk till nästa gång
Livet blir lätt som en sång
Du visste inte innan såklart för ingen visste alls
Men du märkte säkert när jag stod med handen på min hals
Dagar blev till veckor och veckor blev till år
Men hur mycket jag än försöker kan jag inte gömma mina sår
Lättare att skriva, mycket bättre än berömma
Men älskling jag ber dig, kom bara ihåg att glömma.




Bunden vers (Rim) av Millie Stridsberg
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-21 12:54



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Försiktigt vandrar du över dina känslor, som en promenad på mycket tunn is.
Ledstjärnan är en form av visshet som vi på håll får ta del av. En fin text!
2018-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Millie Stridsberg