Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra månader

Nu är det bara 4 månader kvar till HINDERSMÄSSAN. Tänk. F y r a Månader.
Att gå där på STORTORGET i Öjebjo och bara snaska på med munnen full av energi.
NOUGAT! ALLA KAJJAMELLERNA, HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!!!!!! Snön faller i skymningen och glittrar MAGISK. Man snor nåt och ger till ett FATTIGBARN som bara har fått 1 ynka kilo GODIS, å ge mamman och pappan en skön KRAAAAAAAM!!! Åhhhhh vad jag älskar att gå runt och springa HOPPSASTEG PÅ HINDERSMÄSSAN i Öjebjo!! Och låtsas att DOMUS finns kvar och hänga där med dom häftiga grabbarna, dom stora TUFFA GRABBSEN... Jag är skiträdd för dom men jag mutar dom med glass.
Jag kallas för Månsa Guling å jag ä 51 år gammal. Jag är inte 51 jag bara låtsas, min äkta ålder ä 8 år ung å jag ä ALLTID GLAAAAAAADIZ!!!!!!!! Nougat nougat nougat... jag sitter i Nicolaikyrkan och lyssnar på Orglarn, som lirar på sin Sorgel.... Alltid BACH. Sorgligt. Prästen ä så jävla snäll alltid alltid. Ha ha ha ha!
Kärlek fred och respekt till alla. Hej då. <3




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-21 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP