Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATTBÖNEN

God natt Gud
bönen vill inte
hitta rätt i dag

regn och åska
stör min bön

Gud som haver
min mor mig gav
som tröst, när ångesten
kring mig reste en mur
av mörker när jag bad

bruten vinge
min ängel har, satt
på symaskinen
av märket Singer
som den hette

den var mors
fina ögonsten

I morgon Gud
skall jag limma
laga den hel igen,
min ängel
med gloria av guld.

© Bosse 21 september 2018.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-21 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten