Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIV SOM VILJA OCH FÖRESTÄLLNING

Trött på världen !?
gör då en egen.

Den behöver inte vara perfekt,
för ingenting är perfekt.
Det ger naturlagen besked om.

Trött på livet !?
börja då ett nytt.

Det behöver inte bli perfekt,
för inget liv är perfekt.
Det ser livet till.
Det enda som krävs är modet
att leva.

Det är inge kul att dö
när man har roligt,
och betydligt lättare
om det är tråkigt.

Det djävligaste är att
man återuppstår
varje gång man dött.

Det tar aldrig slut.
Livet ! det eviga straffet.
Där har ni skärselden,
helvetet och paradiset,
som alla kastas emellan,
i kretsloppets metamorfoser.

*







Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2018-09-24 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP