Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stark/skör

 

Fullmånsljus badar mina händer
där jag sitter vid köksbordet
Har vridit dem en smula men
nu ligger de stilla framför mig
 
Det har gått så bra
Tills ikväll
Saknad kan vara liten, stor, enorm, smärtsam,
 
 tungandad
 
hjärtslitande
 
Att samma måne lyser ner över dig
skänker ingen tröst
Låt tårarna falla flicka lilla
Ta nya tag imorgon
 
Ikväll skör
Imorgon stark 
 
 

 




Övriga genrer av Lindalou
Läst 52 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-25 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou