Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Någon väcker mig av Alicija Lappalainen


Åldern är ett ok

Åldern är ett ok
även om jag är klok
så gör den sin tribut
varenda minut
av det jag har kvar
av det som en gång var




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-26 10:26



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
:):)
2018-09-27

  SatansSon VIP
man ska inte gnälla i poesin har du ju sagt. ändå gnäller du.
2018-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP