Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ändrad 14.10-18


Haiku 26.9-18

Hummerauktion
buden ger frossbrytningar
får bli räkfrossa




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-26 12:56



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbart haiku! Bra kombination av frossbrytningar och räkfrossa!
2018-11-13

  Anya VIP
Räkfrossa är inte fy skam. Vilka har egentligen råd med dessa humrar?
Sannerligen frossbrytningar. Bra!
2018-10-04

  Engel
Räka med bråk.
2018-09-28

  Annaemi VIP
Fin haiku med rolig twist!
2018-09-27

  limerick
Fyndigt! Läs gärna min limerick Snuskhummer 2011-10-10 om samma ämne.
2018-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP