Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vissa kanske känner igen...


Bullens pilsnerkorv

Du stirrar på mig från burken
vill locka mig
du talar villigt om vad du kan ge
mersmak ges med dricka och tilltugg
för gott att ingnorera

värm mig endast i spat
jag är rätten för den som är lat
även om du är själv eller ni är två
mättar jag ändå

och så bra sen då jag är tömd
då kan du fylla mig med pennor
och dekorera med i ditt kontorsrum

Bullens korv står sig ännu




Övriga genrer av Rosen VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-26 15:00



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bullens är inte flat, en riktig mat ... Älskar bullens pilsner och igenkänningen är slående! :) <3
2018-10-04

  Lars Hedlin
JA den är god den :)
2018-09-27

  Fulbergarn
Mums både med och utan senap, men det var länge sedan
2018-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP