Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD ÄR EN SKIT

Gud som haver barnen kär
ser du ej hur världen är

Vart jag mig i världen vänder
står där barn med tomma händer

Lyckan kommer, lyckan går
fattigt barn den aldrig når




Övriga genrer (Satir) av Soo Jii
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-27 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soo Jii
Soo Jii