Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTAN MIN SON

En son som inte bryr sig
frågar aldrig hur det är

En son som inte bjuder hem mig
känns mest som jag är till besvär

En son som tycker det är helt okej
att rata far som håller honom kär

Vad skulle han säga
den dag jag inte finns här






Bunden vers (Rim) av Soo Jii
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-03 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soo Jii
Soo Jii