Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort beskrivning av verklighet eller verklighetsflykt och det gråa havet där emellan


Allt går i allt

Man måste blunda för verkligheten för att se lögnen i vitögat
Man måste se lögnen i vitögat utan att se
Kan man inte se lögnen är man ingen bra lögnare
Kan lögnen lura än är man enfaldig
Vem kan man lita på om man alltid måste se fast man blundar för det som uttalas från den andres läppar?
Man ser, blundar, avslöjar för skojs skull
Andras läppar rör sig, iaktta ögonens falska spel
Långt där inne står ett massivt isberg och väntar på att du ska köra in i det och sjunka
Dala med vattenströmmarna till botten och utan att kunna komma upp ligga där och vänta på räddningen som aldrig kommer
Håll inte dina vänner nära, av alla som kan skada dig är det dom som gör det
Allt går i allt och det behövs bara ett felsteg




Fri vers av Nemisis
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-06-13 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nemisis
Nemisis