Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Material (en nåd)

jag är inte ingen
jag har en utsträckning
revben till revben
jag omintetgörs inte av min skam

är konstruerad som en motsägelse
av det jag trodde
det finns en kropp här
det finns fibrer och skelett

tvivel rår inte på min hud
jag försvinner inte av ord
jag sträcker mig ut i rymderna




Fri vers av Marta
Läst 274 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-28 12:33



Bookmark and Share


  träsnidaren
Ja!!!!!


Detta var riktigt bra.

Fint

Hoppfullt

Poetiskt

Tack för fin läsning!
2018-09-29

  cilax VIP
fin
2018-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta