Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svettigt samvete


Minns ditt svettiga samvete
och såg odören
i dina ögon

Vill att du ska vältra dig där,
tillsammans med de andra grisarna
med knorren mellan benen

När jag ser dig
doftar du istället
av ett oförtjänt sköljmedel




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-28 12:59



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Bra text, anar både motvilja och gillande här!
2018-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol