Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hönsriket



En teori om retorikens former
skapad av de utvalda
Rörliga impulser
i en absurd verklighet
Risker utan chans
Ungdomen förvandlas
till ålderdomen
över en natt
Här ligger en som alltid
väntade till morgondagen
Trogen den existentiella verkligheten
Avbruten kommunikation




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2018-09-28 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP