Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvillingsjäl

Vad var det som hände
Vad var det vi kände
Hur kunde rädsla och ånger
Kväva våra hjärtans sånger
Fast djupt innerst i mitt hjärta
Där så försvinner all min smärta
Där finns ett ljus så starkt av dig
Du är trots allt en del av mig
En ängel med ett underbart leende
Som öppnar upp mitt seende
En ängel som med sina bara händer
Alla stjärnor i kärlek tänder




Fri vers av Manglames
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-01 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manglames