Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom hitta mig

Dom gick barfota längs stranden, fötterna sjunk ner i den mjuka sanden, hennes hand vilade i hans, vågorna rullade in mjukt och dom gick mot det okända, mot framtiden, hon blev plötsligt rädd, tänk, tänk om, vågar jag, vill jag, vad känner jag, hon stannar plötsligt, han tar sitt finger mot hennes läppar och säger sssshy, det blir som det blir, låt oss vara här och nu, njut av stunden, fånga dagen, om framtiden vet vi inget. Du är en vacker fjärill som har en fri själ. Jag älskar dig, jag har alltid älskat dig, jag förstår det inte, men jag har alltid vetat innan jag ens var född, men jag är inte rädd, äkta kärlek behöver inte vara besvarad. Jag kräver inget, jag förväntar mig inget. Det ända jag vill är att få älska DIG. Om du någon gång hittar orden så var inte rädd.
om du tror att en dag att du älskar mig
Kom hitta mig

Om du en dag...
Kom hitta mig




Fri vers av Manglames
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-01 20:12



Bookmark and Share


  DominiQueen
Wow!!! Ryser så äkta ur kärlekens visa brunn.
Bokmärks. Tack.
Keep Shining
DominiQue
2018-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Manglames