Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Höst


Det är kallt

Virvlande vindpust med susande kraft in i jorden vill ta sig in. Med ens kallnar marken och en del löv ifrån mitt träd ramlar av.

De kommer att bildas till ny jord under vintertäckets kyla. Så kallt det är, slumrar gör värmen någonstans tills det blir dags att vända hit igen.

Dina ord i mitt sinne går runt, utan att stanna alls. Säg har du glömt allt det du sade och gjorde, minns du inte känslorna vi hade eller är det bara jag som tror att det är så?




Prosa av Sari-Sävy
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-01 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sari-Sävy
Sari-Sävy