Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vänskap.


Vänner?

Jag saknar dig min vän.
Finns jag i ditt liv än?

Eller har du glömt allt?
Här blåser det nu kallt.

I mörkret vandrar ljuset.
Av ljuset hörs bara suset.

Det gör ont i själen bara.
För att du måste där vara.

Tills dess vi åter igen ses.
Avslutas nu saknadens tes.

Mötet är inte nu eller snart.
Utan när livet här blir klart.




Bunden vers (Rim) av Sari-Sävy
Läst 52 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-23 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sari-Sävy
Sari-Sävy