Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUVUDET ÄR JAG!

Det känns som om huvudet är avklippt från kroppen.
Jag har inga känslor i min kropp.
Jag känner inte om jag är hungrig,
törstig, fryser eller är varm.

Inte ens om jag skadar mig gör det särskilt ont.
Det är som om kroppen min inte är jag.
Den har svikit mig så många gånger
att jag har kopplat ur den...

Huvudet är det enda jag känner
fungerar som ett JAG för mig.

Det är huvudet som är JAG -
-som han inte har kontroll över.....




Fri vers av grinoli
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-03 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

grinoli