Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Splash

vill alltid ha en hel sol
hatar trasiga morgnar
tjurigt petar barnet på
äggulan som trasig flyter

omöjligt fånga den på gaffel
motoriska misslyckanden
ett ilsket skrikande hörs
morgonhumöret kreverat

lugn förälder
ger ny tallriken
serverar lättfil
med flingor

© Bosse 3 oktober 2018.





Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-03 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten