Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonsex

ännu ett ragg,
ännu ett ligg
hon tar på sig sina sexiga plagg
fan vad hon var morgonpigg

jag fattar hennes hand
drar med henne till stolen
smeker hennes lår och strumpeband
för upp händerna till hennes skinkor under kjolen

hon öppnar behån för att
brösten åter för mig blotta
jag flämtar till när hon med ett skratt
hjälper mig in i sin våta grotta




Bunden vers (Rim) av Kale Ripoff
Läst 1120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-04 19:18



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Igenkänning!

Jag har också en gång i tiden, typ mellan 20 års och 30 års ålder, gillat vackra, unga och framförallt vilda kvinnor... :-P
2023-08-26

  Tomas Karlsson VIP
Igenkänning!

Jag har också en gång i tiden, typ mellan 20 års och 30 års ålder, gillat vackra, unga och framförallt vilda kvinnor... :-P
2023-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Kale Ripoff
Kale Ripoff