Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En orsak till att inte prata om saker, är att de är 'för små'. Som Ture Sventon kunde ha uttryckt saken. 'Den var för liten, saken.' Det är därför det inte går att läsa om vad detektiven dricker 'till', utom en utmärkt slät kopp svart, förstås.


Dagens förklarade ord 2018 10 05




Danmark
-
Kan ha litet olika betydelser, bara att det i det här fallet är den bondgård med åkrar, skog, hus och djur som Dan gifte in sig i en gång i tiden. Före fru, barn, pengar och märkliga affärer. Mark Dan råder över. Tillsammans med Anne Margareta och deras åtta barn samt barnbarn.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-22 23:25



Bookmark and Share


  Nanna X
Ture Tventon tkulle nog tnarare tagt "den var för liten, taken".
2019-09-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP