Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Birgittadagen 2018



Ur sommargrönskan
Bryter höstens vissnad fram

Skoningslös skönhet


Copyright bild och text Birgitta Englund Dimitrova 2018




Bunden vers (Haiku) av Klara Ord VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-07 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klara Ord
Klara Ord VIP