Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömskans era

berget som fallos
kavlar ut offerplatsen
för den sista av urbefolkningen

cirkeln är komplett
förutom det sista fallet

befruktningen
av en ny era




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-07 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson