Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reservation för min observation

 

Så många de är, poeterna som berättat om vår stund här. Mina ord kommer inte ändra något på vår jord. Av ren passion nedtecknar jag min observation, om lögnens makalösa driv i våra liv, och kärleken, den altruistiska och amorösa, den vi kräver och den vi vill överösa.




Prosa av KattenKin VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-11-19 15:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för att man få se världen med dina ögon för en stund!
2018-11-25

  Lars Hedlin
Du betyder och du berör! kram
2018-11-21

  Goraxy 89 Orion VIP
Man får inte kärlek för att man kräver den? - Men jag kanske bara tolkar dina ord ur ett språkligt perspektiv och du menade något helt annat ? :)
2018-11-20

  Kungskobran VIP
Vad som är lögn för en del är sanning för andra.
Kärleken däremot
den har vi inget emot
2018-11-19

  Anya VIP
Känner mig som en av poeterna du skriver om. Joo dina ord kommer att betyda mycket....tänker jag.


Den altruistiska kärleken är stor. Dina ord känns.
2018-11-19

  Larz Gustafsson VIP
Det finns inget motsatsförhållande mellan kärleken och sanningen.
Kärlek utan sanning är horeri.
2018-11-19
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP