Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missanpassad

 

De kallar dig monster
dina invanda mönster
menar att du passar bäst
bakom gallerförsedda fönster
utanför ses du mest
som ovälkommen gäst




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-11-18 22:13



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande om mångas bistra verklighet!
2018-11-19

    Sefarge VIP
Gör ont att läsa
Medmänniska
Dömd på förhand
Av andra och sig själv?

2018-11-18
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP