Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
twinkle: historia, religion och bh har alltid förvrängt verkligheten.


Sverige i hologram.

https://www.landlantbruk.se/politik/eu-drar-ned-pa-jordbruksstoden/

så jag fortsätter min tema på Sveriges hologram  till en sked  av dyster höstmorgonkaffe den 9 oktober året 18, efter två århundraden.
vi bor i ett land som inte längre har något värde för främlingar, som bara noterar deslåkeringen.
grupper av kinesiska turister och italienare odödlig närvarande och vårt förflutna
bly på parent färg till mitt hår blont slå silver shacaliserad av tid gånger ansträngda nyanser blond moderns attack den politiska scenen beskrivs som cynism fick byggt väl översatt av rapningar småaktiga i den lokala entourage.

Ibland känner jag mig störd som ett löv i hörsägen av mina egna tankar samt consttate i trivia och fakta inåtvänd.
sedan från djupt jag börjar en kamp för hämnd som även jag tvivlar inte på att jag känner mig som en galning typ bråk med vinden rasande vinden blåser i dag kommer att leda till förverkligande.
så jag Fan jag hatar hatar att glida genom fingrarna, när plötsligt min kopp kaffe i handen faller,

samla skärvor som ädelstenar inte kommer att skada mig med minnen drunknade och sjunkit in nymalda kaffesump.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-09 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP