Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slottet

slottet har en egen sluss
vattnet håller vad det lovar

den bedårande utsikten
är din egen insikt
som saknas

slottet blir aldrig klart
får dig att älska livet




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-10 09:45



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
En text som skapar frågor och där man själv får anstränga sig för att finna svar kallas oftast förb en gåta, men din text skapar en annan och mer spännande innebörd. Skall suga på karamellen och se vad jag får för svar.
2018-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson