Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästa anhalt

kyrkogården väntar
på sin nästa resenär

han som brydde sig
för mycket om livet
trots att livet
aldrig brydde sig om honom
utan såg till att han blev utskickad
till främsta frontlinjen

fast det spelar ingen roll
på väg till nästa anhalt




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-11 11:52



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Djupt berörande, allting,
hela texten,
fastnade lite extra vid de två första meningen, du fångade mig,
du levererar helt klart:
poesi när den än som bäst!
2018-10-19

    ej medlem längre
En sista strof där livets 'inte' rycker åt sig facklan och överraskar. Snyggt!
2018-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson