Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den lummiga trädgården var ett minne blott.


Stevie utsikt över trädgården.

 

 

Försäljning av bostadsrätter spekuleras av somliga som saboterar för förstahandskontrakt bostadsrättsinnehavare, så vi har inte haft en enda kund, i alla dessa år om vi ville sälja till icke bedragare från utlandet dvs till de som ej kan specificera och motivera ursprunget till pengar investering i område.

Bättra till vyer på deras destruktiva sätt så altvinst går nedåt belastas grönmattan med bastanta möbler, och allt byggnads skräp fraktades på privata marken, som blev även turisternas pissoarbuskis plats, eller lustans bänkar på natten i fyra år. 

 

Bostadsrättförställningen under fyra år var som ett romskt sommarläger hela konsult koncepten gårdsmöblering.

Vad är skillnaden till välbefinnande och trevnad mellan en Kondensavfuktare och en flera företags stekgallergrill under sommaren till vårt fönster mitt emot på höjden?

Fönstertittare brottas med sina näsor för en centiliterluft partiklar genom indränktas i grill rök, mittemot sovrum och köksfönster samt köksskåp väggfläkt allt detta blåser rakt in i lägenheter över en kvävd kuvad bakgård och underifrån på gavelbalkongerna kommer rök och luft och i entréporten finns okända andrahandshyresgäster som dejtar med områdens VIP brf medlemmar, flera anständiga kvinnor säger att här kan man inte Bo friska längre. Ok. /BOOK

Det är massa oväsen från lokalen i suterräng på gatans sida, vänligen titta på bild och se hur en privat bakgård borde betraktas från alla håll och nivåer, till en lågbudget.

Vi medlemmar ser fram emot att kunna öppna ett sommarfönster utan att få hela lägenheten dränkas, ösas av den okända eller legaliserade rökelser gräset.   




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-12 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP