Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och nu vill jag att vi alla håller en tyst minut, för att hedra minnet av en bonde som var 'känd av väl ingen' i ett hörn av Hälsingland under 1832. Istället brister ni ut i sång, era förbankade nationalsångsentusiaster. Från 2018.


På fjortonhundratalet...




...skulle det nog inte ha setts
av någon om en bil repats 'på skoj'
av en smått vass nyckel.

Kanske för att nyckeln skulle
passat ett lås som kallas 'patentlås'
och så förstås för att

utbudet av bilar då var väl närmast noll.
Ungefär som intresset stundom för
en person som

velat göra sig hörd i en väldig samling
av människor... ...som bäst skulle vilja
känna främst sig själva.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-19 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP