Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskade klokuggla


utan varandra


står vi vid livets strand
där dimman vilar tät
det är vinter
och vassen lutande med sina våta vippor

sjunger en sorgevisa




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-13 19:51



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Kram
2021-10-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP