Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Symfoni av Viksten


Havets brus

Håll snäckan till ditt öra
hör havets brus
dess locksång
till sjöfarande
i alla tider.

Hör havets berusande sång
dess toner i mild Andante
som rullar in mot stranden
Allegros vrede
som kastar sig mot klipporna

Sjömannens fruktan
när skeppet närmar sig land
i rasande tempo mellan klippor och skär.
Till den lugna hamnens värld






Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-10-14 19:42



Bookmark and Share


  Margit Grell
Ljud och bildskapande samtidigt!
2018-10-15

  Öknens Ros VIP
från havets krafter till den lugna hamnen.
2018-10-15

  DavidM VIP
Hör vågorna i kustbandet genom detta poem.
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP