Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din egen personliga coach

fiskarna flyger i gryningen
på himmelen som är blå

fåglarna sjunger sitt vatten
ur havet som är blått

horisonten däremellan
skjuts ständigt bort av regnbågen

din egen personliga coach




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-15 13:43



Bookmark and Share


  Viksten
Fin text
Finurlig
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson