Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterfest


Det är lättare att gå vidare
för den som har en annan fest att vänta
än för den som stannar kvar
och städar upp.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 154 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-15 22:53



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Tänkvärt på flera sätt!
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol