Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst driven med extra pärmar.

https://skrivalasaleva.wordpress.com/skrivtips/

 

 

 

Höst driven med extra pärmar.

Extraknäck

 

Tillägnas till Caterina

Njut av 14 dagar i skrivkarantän.

 

Jag gillar hennes blick, förutsatt av den trötta morgonen,

våra ögon gråter som allt vi har så mycket läsa idag.

Önskar stor framgång för finansiella ekonomijournalister som ett tillskott genom att skriva, de gör en bra present till samhället.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-16 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP