Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På cirkus


Jag är en apa

en sån som grinar

som visar tänderna

med cigarett

jag är en apa

som skuttar

hoppar

som alltid hoppas

på något mer

jag är en apa

i mänskokläder

som får dig att skratta

få dig att le

jag bara hoppas

att jag inte tappar

masken jag bär

när jag hoppar

upp

och ner.




Fri vers av lalanda
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-06-14 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lalanda
lalanda

Mina favoriter
Min far, ett stycke