Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Fulbergarn ger i dag tre limriksoppor


Kanibalens måltid

De va gött
utan å vara sött
curry curry nam nam
var soppans namn
kryddad med blod
från ett mord
kroppen serverad på ett fat
å så delikat,
kanibalens njutning nummer ett
helstekt på ett spett




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-18 22:23



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ha ha
det där är
en kommentar
som jag tror jag spar
någonstans
innan jag till Hades drar

he he
2018-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP