Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vadar isande tår



Bli där liljekonvaljerna blommar
djupt in i drömmens fackla

I vildhavrens stjärna
i blickens hjärta

I ett hus där ingen bor
är särken naken

Näcken ristar ton
vadar isande tår

Vild är tystnaden
i askans djup




Fri vers av Ubuntu
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-19 03:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ubuntu