Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kärna


Dina sånger landade vid mina fötter.
De drog undan marken
som våta löv
Orden blev toner
du aldrig sjöng

De var din kärna,
klättrandes upp för mina ben
i ett försök att klistra sig fast

Det var nog så,
trodde att du givit upp kärnan,
förlorat din själ och dina passioner

så är det givetvis inte
Du låter mig inte se dig,
längre




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 141 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-19 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol