Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden räker inte till

jag var liten och exstra sårbar
jag var kär i dig något stor och så

men allt förändrades när inte åt
tiden är förändrad och så.

för livet tar tag och skakar mig
en dag kommer jag ej sitta här

men jag vet att tiden ej räker till
mina sår och ärr de är de som speglar min själ.





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av 0209isol
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-19 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

0209isol