Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skilda

jag är här
jag är här där du inte är

jag sover i en hård säng
jag sover utan dig

jag andas men det käns inte bra
jag andas utan din andetag

jag drömer om en tid där de var vi
jag drömmer att jag ej skal vakna igen

jag ser barn på lekplatsen
jag ser barn men jag ser inte dig

jag vill
jag vill ha tillbaka dig

men jag kan ej väcka dig




Fri vers (Modernistisk dikt) av 0209isol
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-23 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

0209isol