Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en dikt om mobbing

ord kan förstöra så mycket
ord kan få mig att vilja dö

ord som skärs in i hud
ord som får mig att gråta

ord som ingen märker
ord skrivna i blod

ord som skadar mer än vad du tror
ja det är ju bara ord




Fri vers (Prosapoesi) av 0209isol
Läst 274 gånger
Publicerad 2018-12-22 10:36



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
det är orden som skadar mest, såren läker och blir ärr. orden bränner sig in i själen och förblir där.
2018-12-22

  Larz Gustafsson VIP
Man kan inte vara oförarglig hela tiden.
2018-12-22
  > Nästa text
< Föregående

0209isol