Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommar 2017


Requiem

Dina smala fingrar trycker på min hud
Likt en pianist smeker tangenterna
Du slår an mitt hjärtas strängar
De spänns under din stråke
De brister av din requiem
Allt var bara
En dödsmässa för en dröm



Du är Jack
& jag Sally




Fri vers (Fri form) av Sjöstjärna
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-19 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sjöstjärna