Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mars 2019


Sally & Jack

Jag är Sally
Du är Jack
Jag blöder ur livets alla hack
Med flinka fingrar
Gör du mig hel
Syr ihop del för del
Din intelligens och kreativitet
Får mitt hjärta
Att öka sin aktivitet
Det är lätt att hitta ord
Med dina frön i mitt sinnes jord




Bunden vers (Rim) av Sjöstjärna
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-23 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sjöstjärna