Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vinter/vår 2019


Frigörelse

Vinter & vår leker
Medan jag mitt väsen beveker
Till att från mitt liv
Ta bort ett kort ur min giv
Likt mot hjärter dam från underlandet
Eller annan fiende ur sagolandet
Krävs mod & en strid
För att bli kvitt henne
& finna frid
Jag tar barnen i mig i handen
Tar upp kniven
& skär av banden
Ur sinnets rasande storm
Tar en ny horisont form




Bunden vers (Rim) av Sjöstjärna
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-23 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sjöstjärna