Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi





vinden
smeker nacken
lämnar känslan av
beröringens märke

solen
värmer kinden
sprider färgen av
strålars värme

regnet
väter håret
faller droppar av
fuktens pärlor

du
ser på mig
med en blick av
sensuell hetta

vi






Fri vers av Mari N
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-20 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mari N
Mari N