Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solstrålens dans




Solstrålens tysta dans
genom glasets spricka
försvinner i skuggan.





Fri vers (Fri form) av Mari N
Läst 146 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-02 08:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivit, mycket bra.
2021-07-02

  Koloristen
Helt suverän. Tack!
2021-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Mari N
Mari N